Om NavneSko

NavneSko Aps.

Vi har produktion og lager på Bornholm.

Vi startede i 2022 under navnet MyBeanie.dk 

Vi er en lille familiedrevet virksomhed, som består af Far Martin, Mor Marie, samt vores 2 sønner Viktor (2010) og Samuel (2014)

Tilbage i 2010 da vi selv blev forældre, fik Martin idéen til at lave NavnesSko, stærkt inspireret af de sutter med navn på, som de havde fået til deres søn. Men der var på daværende tidspunkt, ALT for mange udfordringer, da det krævede standseværktøjer, én der kunne sy alle læderdelene sammen, samt en broderingsmaskine der kunne broderer navnene på skoene. Årene gik, og tilfældigheder gjorde at vi i 2021 faldt over en maskine der kunne brænde navnene i læderet, og idéen blev taget op ad skuffen igen.   

Vores formål med skoene er, at lave unika sko som ingen andre har. Flere pædagoger, og også anbefalet vores sko, da det gør deres arbejde nemmere, da det er nemmere at holde styr på alle børnenes sko som i ex. vuggestuen, eller børnehaven. Vi bestræber os altid på at lave lækre sko i en høj kvalitet. Det er muligt at holde fornuftige priser, da vi ikke har nogle mellemled, men derimod selv står for produktionen.

Vi tager altid imod ris & ros!

De bedste hilsner,

Familien Heidemand, som ugør team NavneSko.dk