Købsbetingelser

HANDELSBETINGELSER/INFORMATION

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer købt på NavneSko.dk cvr. 34717869.

Valuta
ALLE priser på www.NavneSko.dk er angivet i DKK.

Bestilling
Bestillingen af varer kan kun foregå fra www.Navnesko.dk – Vi handler kun B2C fra vores onlineshop, og derfor er alle priser på hjemmesiden inklusive moms.
Alle meddelelser mellem dig og Navnesko.dk, skal foregå via e-mail. Du forpligter dig til at overvåge din e-mail efter bestillingen, da eventuelle forsinkelser af leveringen vil blive meddelt her. Aftaler om køb af varer fra webshoppen anses for endeligt indgået, når betalingstransaktionen er gennemført.
Vi opbevarer ikke oplysningerne om din ordre på en måde, så du senere kan få en kopi af din ordrebekræftelse, husk derfor at gemme den, som du modtager på din e-mailadresse umiddelbart efter aftalen er indgået. Du kan ydermere vælge at printe ordrebekræftelsen ved aftalens indgåelse.
Når du har afgivet en varebestilling via vores webshop, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke produkter du har bestilt.
Du skal være opmærksom på, at det automatiske svar (via e-mail) IKKE er en juridisk bindende ordrebekræftelse, hvorved en aftale er indgået.
Der er alene tale om en elektronisk kvittering for modtagelse af din bestilling. Navnesko.dk, har derfor mulighed for at annullere bestillingen som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer.
Vi bruger PostNord My Pack Collect som primær forsendelsesmetode i Danmark. Hvilket betyder at pakken bliver sendt til nærmeste postbutik. Du vil modtage en email samt sms med sporingsnummer når varen er afsendt.

Betaling
NavneSko.dk anvender Shopyfy Payments samt ReePay (MOBILEPAY) som betalingsløsning. Dette er din garanti for høj sikkerhed, når du handler. Dine personlige kortoplysninger krypteres ved transaktionen. Det betyder, at du kan være sikker på, at der ikke er andre, der får fat i dit kortnummer.
Indsamlingen af personlige oplysninger finder sted med henblik på levering af en ydelse. Alle personlige oplysninger, der angives ved køb, behandles fortroligt og anvendes kun til at gennemføre handel og forsendelse. Oplysningerne er kun tilgængelige for den internetansvarlige og de ansvarlige for ekspedition af ordren.
Personoplysninger – d.v.s. navn, adresse og e-mailadresse – transmitteres ikke krypteret til virksomheden og opbevares i en database, ikke krypteret.
I henhold til persondataloven har forbrugeren ret til indsigelser mod og indsigt i navnesko.dk behandling af de opgivne oplysninger. Oplysningerne gemmes i 5 år, idet bogføringsloven stiller krav om opbevaring af regnskabsmateriale i en af 5 års varighed.
Betalingen af varer købt på www.NavneSko.dk kan kun ske online brug af Dankort, VISA/Dankort, VISA Electron, Mastercard, Maestro og JCB. Du kan også vælge at benytte Mobile Pay.
Vi trækker først for betaling af ordren når den er afsendt.

Fragt
Vi leverer til Danmark – vi benytter PostNord! Alle forsendelser kan trackes via www.postnord.dk
Vi har en faste pris på fragt.
Vi tilbyder ikke studierabat via webshoppen.
NavneSko ApS tager forbehold for udsolgte varer, trykfejl samt pris- og afgiftsændringer. Dele af websitets data opdateres hver dag.

Levering
Pt. (februar 2023) er produktionstiden på bestilte varer er 2-5 hverdage, og herefter kommer der 1-2 dages levering med Postnord. Hvis den bestilte vare ikke er en lagervare, skal der dog påregnes yderligere leveringstid.
Levering sker via PostNord.

Returnering, bytteservice & fortrydelsesret
Som kunde har du altid 14 dages fortrydelsesret fra leveringstidspunktet.
Pas altid ekstra godt på den originale emballage. Køber gøres opmærksom på, at hvis varen er blevet forringet i værdi, fordi køber har brugt den mere, end man kan og må i en fysisk forretning, kan køber blive pålagt at betale for værdiforringelsen. Det er navnesko.dk der i første omgang fastslår, om varen er forringet og hvad varen kan sælges for til anden kunde.
Returretten kan igangsættes ved at afvise pakken ved modtagelsen eller ved returnering til NavneSko.dk på nedenstående adresse.
Der må ikke skrives eller påklæbes labels eller andet direkte på den originale emballage. Endvidere skal varen tilbagesendes uden omkostninger for NavneSko.dk.
Ved en returnering sker følgende (afhængigt af hvilken betalingsmåde du har brugt ved dit køb):
Konto/kreditkort: beløbet sættes tilbage på den konto, som kortet tilhører.
Kunden betaler selv returporto.
Ved fortrydelse af køb, sendes varen retur til nedenstående adresse. Ved modtagelse af varen, tilbagebetales varens fulde beløb.
Fragtprisen tilbagebetales ikke. Vi kontaktes på: info@NavneSko.dk

BEMÆRK! Der ydes ingen fortrydelsesret på varer, der skal fremstilles eller tilpasses efter dine individuelle ønsker, såfremt fremstillingen er påbegyndt. Dette gælder dog kun, når du har givet samtykke til, at navnesko.dk må påbegynde fremstillingen.. Ved accept af vilkår i forbindelse med bestilling af denne type varer, accepterer du samtidig, at fremstillingen af varen kan påbegyndes inden fortrydelsesfristens udløb, og at fortrydelsesretten derfor bortfalder. ALLE SKO som får påført navn på skoene, er specialfremstillet og er altså omfattet heraf.

Farverne på skoene.
Farverne på skoene kan varierer en lille smule fra billederne fra siden, da billederne er taget med meget lys i fotostudie. Vi anbefaler, at i kigger på de billeder, der er med modeller. Her er farverne mere retvisende.

Reklamation
Ved enhver reklamation er NavneSko.dk i sin ret til at kræve en fakturakopi – eller en udskrift af den e-mail, der er modtaget ved bestillingen.
Der ydes 2 års reklamationsret, efter varen er modtaget.
Du skal indgive din reklamation i rimelig tid efter, at manglen er opdaget. I tilfælde af tekniske produkters 2 års reklamationsret vil Navnesko.dk enten reparere eller ombytte til nyt. Er dette ikke muligt, vil man naturligvis få beløbet refunderet.

Ansvarsbegrænsning
Sælger fraskriver sig ethvert ansvar for tabt data og lignende materiale, medmindre andet følger af reglerne om produktansvar eller de almindelige regler om erstatningsansvar.
Vi henstiller derfor på det kraftigste til, at der altid foretages kopiering, scanning eller lignende af kvitteringer, ordrekopier og lignende. Dette gælder ydermere under indlevering af produkter til reparation eller lignende.

Det forventes, at køber har kopi af alt eksisterende materiale på indleverede produkter.

Juridisk information:

Navnesko Aps

Gl. Rønnevej 17A

DK3730 Nexø

Danmark

Cvr. 34717869